Euroopan Cup Jalkapallopaita tärkein Xituoxier

Kaadetaan up? Mancini suorasukaisesti torjuttu jälleen uudistettu pääomansijoitukset säilyy

Inter Milan tällä kaudella hyvin, lopulta voitti 4 liiga, voittaa sota Euroopassa lipun ensi kaudella. Mutta valmentaja Roberto Mancini kohtalosta asian sanoen seura ei pystynyt antamaan. Äskettäin Italian ihmiset edes sanoi: “Ei ole varojen siirtoa lähdin.”
“Corriere dello Sport” rikkoi uutiset, Inter ja Mancini Euroopan Cup Jalkapallopaita tärkein Xituoxier jo läpäissyt puhelin, mutta se ei tarkoita, että kysymys uusimisen ohjattiin käännekohta. Inter Milan valmentaja kesällä paikkaa on liikaa vaihtoehtoja, ja Mancini haluaa klubi saada riittävästi varoja oman signings.
Tuoxi Er on toistuvasti sanonut haastattelussa Mancini sanoi hänen luottamus, mutta hukkua uudistaminen Nike jalkapallokengät voidaan suorittaa tai on nähtävä Italian kasvot. Kuten me kaikki tiedämme, koska rakentaminen stadionin Inter jo ylivelkaantuneiden. Jos Lapsi paidat Mancini vaatii seuran paljon rahaa sijoitetaan, ja nyt entinen Nerazzurri ilmeisesti ei täytä vaatimuksia.
Tällä hetkellä, Inter neuvottelee kiinalaisen Gold Master pistää asiat, jos tapahtuma on päätetty Nerazzurri pakko saada paljon taloudellista tukea, kun Mancini uusi sopimus Lapsi paidat voisi tullessaan kautta.

Designed by CyFocus.com
Powered by CyFocus.net