kjøp Canada Goose Parker Hvorfor ingen brann forbudet i Hamilton

Burlington utestengt alle utendørs branner tidligere denne uken da upped anten ved nixing bruk av kull grilling, også. Minst 11 St. Catharines innbyggerne står overfor $ 250 bøter for flouting et lignende forbud bestilt i byen 23. juni.

Oakville, Brant County, Norfolk County, Grimsby, West Lincoln og landlige fylker rundt Guelph og Kitchener Waterloo har alle begrenset utendørs brenning på noen måte. Haldimand, derimot, har ingen forbud.

Men i Hamilton, brannrisikoen har ikke helt “krysset terskelen” for å bestille en slutt på all utendørs brenning, sa administrerende brannvern offiser Bob Simpson.

“De siste par ukene har vi vært nær,” sa Simpson, og legger til brann tjenestemenn knase “risikofaktorer” nesten daglig.kjøp Canada Goose Parker“Men med regn (onsdag kveld) vi tror vi vil trolig være i en sikker sone i minst de neste tre eller fire dager.”

For å være klar, byen vedtekter allerede forby noen utendørs branner i “urbane” Hamilton, inkludert hele pre sammenslåtte gamle byen. Men i hvert fall for nå, kan innbyggerne i distriktene regulerte områdene fortsatt kjøpe en utendørs brenning tillatelse for $ 10.

Dundas bosatt Robert Pinder forstår ikke hvorfor.

“Vi er i en av de tørreste somrene på posten et vindkast potensielt kan sende en glo værs og antennes knusk tørr vegetasjon, tak eller hva,” sa han.

Pinder sa han rapporterte en utendørs brann i Hopkins Court og York Road-området til byen sist helg, men lærte det var en sanksjonert brenne. “Jeg forstår ikke hva begrunnelsen de kunne ha å gjøre det nå, under disse forholdene,” sa han. “Og jeg forstår ikke hvorfor vi ville la dem.”

Simpson sa Hamilton er avhengig blant annet av en formel opprettet av departementet for naturressurser og skogbruk for å evaluere skogbrann risiko. At formelen tar hensyn alt fra siste regn utgjør værmeldinger til jordfuktighet.

Interessant, provinsielle brannfare kartet viste Hamilton på en “moderat” risikonivå torsdag. Brannen værkartet Natural Resources Canada, til sammenligning, viste en “moderat” risiko torsdag, men en “ekstrem” risiko gårsdagen.

Bestemte lokale faktorer også saken, Simpson sa, inkludert gress brannstatistikk og vannstanden i gårdsdammer som brukes til å bekjempe bygde branner. Gressbranner er opp i år 13 sammenlignet med fire over samme tid i fjor, men Simpson sa de fleste har vært små og håndteres med relativ letthet.

Brann forbud eller ikke, Simpson sa dam er lave nok til å rettferdiggjøre å sende ekstra tankbiler til noen landlige branner som gnist opp.

Den siste gangen brannvesenet utstedt en tørke relatert brann forbudet var i 2012, da byen led gjennom en alvorlig “Level 2” lav vann varsling.

Designed by CyFocus.com
Powered by CyFocus.net