Betrouwbare Damesschoenen NIKE Running – Air Max 1 Liberty Floral Blauw Oranje Zilver erg Populair

Tonal Nike branding, veters en langs ronden de look van de schoen. Verwachten dat deze ergens release in de nabije future.We’ve al meer dan twee verschillende kleurstellingen te stellen om een ​​deel van de komende Supreme x NikeLab Air Max 98 samenwerking te zijn gegaan, het paar komen in grijs en het paar komen in het zwart.Niet alleen dat, maar ze gaven ons ook een eerste blik van een derde colorway komen in een rood en grijs motief. Opvallende kenmerken op de schoen onder de 360-graden reflecterende biezen en de schone colour blocking geplaatst op de bovenste.Air Max branding wordt geplaatst op de tong, Nike Swoosh Roshe Run Dames Zwart op de zijpanelen, “World Famous” belettering op de hiel, Supreme op het tabblad teen en hiel pull en dual branding op de inlegzolen geven allemaal de schoen de gezamenlijke uitstraling.Geen release datum is gegeven over dit paar ook niet, maar vergeet niet om gelijke tred te houden met onze Supreme x Nike Air Max 98 hub pagina up to date te blijven met de nieuwste informatie en images.Over de afgelopen weken, Nike gaf ons de gelegenheid om te stemmen en terug te brengen een iconische Air Max model uit de afgelopen 29 jaar door middel van de Nike Vote back.

Gisteren was de laatste dag om te stemmen en de resultaten zijn in. Set re-release op Air Max Day 2017 is de geliefde atmos x Nike Air Max 1 Elephant.Although de schoen was niet altijd de eerste plaats in het hele stemproces geplaatst, het was uiteindelijk de eerste plaats wanneer het het meest telt. Ben je blij om te zien dit klassieke en iconische versie van de Air Max 1 maken een terugkeer volgend jaar? Stemde u voor de schoen? Heb je voor een andere schoen? Laat ons weten hoe je je voelt in de commentaren below.Following een officieel overzicht, is de Nike Air Max 90 Heat Map editie krijgt een kijkje, Nike Roshe Run Dames Zwart vooral tentoongesteld in een redactioneel setting.Listed exclusief voor GS maten alleen de populaire loper is in wezen gedefinieerd door zijn veelkleurige bovenste dat signalen neemt van thermische beeldspraak, die infrarode straling vitrines in een elektronische afbeelding in verschillende tinten die bestaat uit rood, oranje, geel, groen en blue.To compensatie van de levendige thema, zwart wordt gebruikt voor het leer spatbord, binnenvoering , veters en tussenzool unit. Extra knalt van rood worden uitgevoerd op de zool, tong tag en zichtbare bubble-eenheid in de hiel om zijn ontwerp verder uit te spreken.

Niet alleen is de Nike Air Max Zero dit weekend terug te keren naar Nike Air Max dag te vieren, wordt Nike ook gaan om u de mogelijkheid om het silhouet door het NIKEiD.The Nike Air Max Zero aan te passen zal een NIKEiD optie begint 28 maart met een prijs te geven vastgesteld op $ 190. Niet veel informatie over wat je wel en niet kan doen op de schoen, maar verwacht die opties om aan te kondigen in de komende dagen. Bent u op zoek naar uw eigen paar te maken als ze eenmaal voor het grijpen? Is dit een goed idee ten behoeve van Nike? Laat ons weten wat je ervan vindt.Met Air Max Dag van minder dan 48
Bestellen Damesschoenen NIKE Running - Roshe Run Mesh Zwart Wit de Beste Prijs
uur weg, vandaag nemen we een kijkje nemen op een trio van Air Max 1s dat wordt bekend staan ​​als de Pinnacle pack.The laatste keer dat we hoorden Pinnacle was bij het handjevol Air Jordan 1 releases die vorig jaar daalde in de viering van het silhouet van de 30ste verjaardag. Nu zien we drie kleurstellingen van de Air Max 1 gekleed met bovendeel van leder en komt in tonale tinten. De eerste is voorzien van een zwarte bovenkant met een gebroken witte tussenzool, de volgende a Light Bone bovenste met bijpassende tussenzool en de laatste colorway komt in Grijs en beschikt ook over een bijpassende tussenzool.

Designed by CyFocus.com
Powered by CyFocus.net
%d bloggers like this: