Gulvafslibning som middel til opfriskning af trægulve er vores speciale

Som en tommelfingerregel udføres et gulvarbejde, i en normal størrelse bolig, på én dag hvorefter gulvet skal tørre og hærde natten over. Har du en aftale med os, kan du altid regne med, at vi kommer til tiden, og vi tilbyder naturligvis konkurrencedygtige priser i alle henseender. Kontakt os for at høre mere om pleje og vedligeholdelse.

Gulvrengøring på allerbedste vis

Vi har altid et godt tilbud på plejeprodukter og rengøringsmidler. Afhøvling udføres med en gulvhøvl, der altså bearbejder gulvene med knive og ikke sandpapir som en slibemaskine, og de to begreber må ikke forveksles. Her findes de mest hyppige spørgsmål i sammenhæng med gulvafslibning, samt efterfølgende behandling.

Afslibning eller afhøvling?

Normalt kan de fleste gulve nøjes med en afslibning, men har man et gammelt plankegulv eller er gulvet meget skævt, kan det være nødvendigt at høvle gulvet inden man sliber. Som regel fraråder vi næsten altid at gøre det selv, medmindre man har gulve der er nemme at slibe.

Billig gulvafslibning

Vores mange års erfaring gør at vi kender de gode men lidt dyrere overflade produkter/behandlinger, fremfor de billige der ikke holder ret længe Må et bræt udskiftes med et nyt, og man kun kan få et lidt tyndere bræt. lægges et underlag af træfiberplade e.l.

Erfaring med slidte og grimme gulve

Vi kan dermed afhjælpe enhver form for slitage og skader på et hvilket som helst trægulv. Vi er kendetegnet ved kvalitet og service i topklasse. Vi bestræber os altid på at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen.

Gulvtyper og træsorter

I det følgende kan man se lidt om de forskellige typer gulve og hvordan de kan behandles. For at sikre det bedste resultat sørger vi for at slibe gulvet, inden behandlingen påbegyndes. Stavparket fremstilles af de traditionelle europæiske træarter som bøg, eg og ask, samt af en række oversøiske træarter, fx padouk, merbau, doussie, jatoba og wengé.

Gulvrådgivning og gulvvejledning

Vi kommer gerne på et uforpligtende konsulentbesøg for at vurdere, hvilken behandling der tjener jeres gulve bedst. Udvælgelsen af leverandører er nøje afstemt efter kvalitet, priser, service, garantier, og leveringssikkerhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.